Hiiret ja rotat

1 min lukuaika
Jaa

Hiiret ja rotat voivat aiheuttaa paljon suuria vahinkoja ja niiden torjunnan tulee olla tehokasta. Kokemukset osoittavat, että yhden rotan näkeminen tarkoittaa noin 50 rottaa lisää, joita et näe.

Syksyllä rotat ja hiiret hakeutuvat sisätiloihin ravinnon ja lämmön perässä. Ne voivat jyrsiä vaurioita sähköjohtoihin ja huonolla tuurilla saada aikaan jopa tulipalon rakenteissa.

Tiivistä

Huolehdi julkisivun murtumien, halkeaminen ja aukkojen tilkitsemisestä sekä aseta tuuletusaukkoihin verkot. Yritä tehdä hiirten pääseminen taloon mahdollisimman vaikeaksi. Mieti myös voitko poistaa julkisivua vasten kasvavat puut ja pensaat, jotka voivat tarjota hiirille hyvät kiipeämismahdollisuudet julkisivun yläosiin.

Torjuntakeinot

Mikäli hiiret ovat päässeet taloosi, voit käyttää torjuntakeinona joko hiirenloukun kaltaisia mekaanisia laitteita tai hiirille tarkoitettua torjunta-ainetta. . Tähän tarkoitukseen sopii hyvin Broditec Hiirien torjuntaan -tuote. Sen pastasyötti maistuu hyvin hiirille ja vaikuttaa nopeasti. Pastasyötit on pakattu valmiiksi syöttilaatikkoon, joten tuotetta on helppo käyttää. Jatka torjuntaa, kunnes kaikki merkit mahdollisista hiiristä ovat poissa. Älä laita kompostiisi ruuantähteitä tai muuta keittiöjätettä, jotka saattavat houkutella hiiriä ja rottia ruokailemaan puutarhaasi.

Protect Home
Broditec Hiirien torjuntaan

Broditec hiirien torjuntaan on käyttövalmis pastasyötti sisäkäyttöön. Se tehoaa nopeasti ja sitä on helppo käyttää, koska syötit on valmiiksi pakattu syöttilaatikkoon eikä niihin tarvitse koskea. Pastasyötti on koostumuksensa ansiosta erittäin maittava hiirille ja sitä suositellaan käytettäväksi myös paikoissa, joissa on tarjolla runsaasti kilpailevaan ravintoa. Pakkaus sisältää yhden syöttilaatikon. Käytä biosideja turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. •    Erittäin nopeasti tehoava ja maistuva syötti •    Käyttövalmis esitäytetty syöttilaatikko – syöttiin ei tarvitse koskea Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

1 min lukuaika
Jaa